tirsdag, mai 01, 2007

Chipboard oppbevaring

Egentlig er jeg ikke noen tilhenger av så mange altererte duppeditter. Kan på en måte sammenlignes med alle hobbymaling malte terrakotta pottene jeg har oppe på loftet. Loftet blir fullt etterhvert - og det er en begrensning på hvor mye lofts rot man kan gi bort også.

I det siste har produsentene tynt oss med diverse lekkre chipboards - og nei jeg er ikke verre en at jeg må kjøpe inn mesteparten av dem.
Hodepinen har vært oppbevaring. Pakkene de kommer i er ikke så lette å henge opp. Resultatet er at de har blitt oppbevart flytende løse rundt omkring på pulten min. Vel har jeg stor pult, men nå var det nok altså!



Tror det var i bloggen til Helle jeg såg at hun hadde alterert en eske til formålet. copy, copy - nå har jeg laget min egen eske. Oki, jeg vet at kartongen jeg har brukt til inndelig skulle vært i samme farge som esken - lurer litt på hvor jeg hadde hodet mitt når jeg begynte med det der. Nå får det rett og slett være som det er... kansje jeg en dag får det for meg at jeg skal male den... nå gidder jeg rett og slett ikke.




2 kommentarer:

Annette sa...

Lekker chipboard-boks du hadde lagd!!!
Begynner det å bli trangt på scrapperommet ditt? *knis*
Spørs om det ikke hadde vært en ide å utvide... ta litt til av stua?!

Anonym sa...

cin b wrl v, [URL=http://www.evansporn.com]evansporn[/URL]. zas a, dqi jvhpvb|uqc owqtodt p uc bj.