tirsdag, juni 19, 2007

En LO

Jeg har vel i grunnen ikke så mye jeg vil si i dag.. hadde bare lyst til å legge ut denne LO en. Daisy D er og blir helt RÅ ark. Gleder meg til den nye serien deres som kommer snart.
Ellers går det i siste innspurt på jobb. Stemningen er til å ta å føle på - alle stresser rundt for å bli ferdige med det som ksla være klart til ferien, og eksamene. Jeg er stort sett ajour med mitt og går rundt og terger på de andre som stresser.. tihi - små gleder her i livet:)


3 kommentarer:

Anne sa...

Skal si du er i "seget" med scrappingen. Jammen meg kjekt og se alle de flotet lo'ene du har laget. Den 17 mai lo'en var jo kjempeflott Mona. Og den siste lo'en du viser her var jo bare NYDELIG! Skikkelig sommer lo i noen lekre farger.

Lykke til med siste innspurt før sommerferien.....jeg er HELDIG som har starta sommeren for lengst.....den må bare nytes nå for plutselig er det vinter der man sitter og hutrer og fryser.

Surfine sa...

Det var en nydelig romantisk, sart og lekker Lo Mona. Jeg digger stilen din masse, synes du er så flink med sånne romantiske LOer.
Heldiggris som er igang med ferie snart da...hos meg er det 1 mnd til med jobb før jeg får ferie...men det er greit det også altså..fint å ha noe å glede seg til:o)
Ha en fin dag!

Cathrine Wilhelmsen sa...

Denna her har jeg ikke sett før, Mona! Nydelig! Uvante farger fra deg, og de DD-papirene er jo bare helt sinnsykt kule!