mandag, oktober 09, 2006


Ja så begynner jeg å nærme meg uthvilt etter en superkoselig helg, med litt lite søvn. Reiste til Moi Hotell fredags ettermiddag. Der hadde vi scrappetreff helg med mange kjekke scrappedamer. Hele greia var i regi av scrapshop.no - de fleste jentene som var med er aktive der inne.
Dæven døtte så kos det er å bare brette ut scrappesakene på et langbord og sette seg ned å kose seg i timesvis. Maten servert - uten å måtte ta oppvasken. Ny oppredd seng... og et par glass med vin.
Vi fant til og med en lokal sybutikk som hadde et lite utvalg med scrappesaker, så litt nytt havnet det også i kofferten. Et lite besøk av Per Inge Torkelsen, og Live musikk fra Steinar Albriktsen måtte en vist også til Moi for å oppleve. Misstenker at vi hadde en smule flaks:)

Legger med et lite bilde av hvordan langbordet så ut når vi gikk å la oss fredags "kveld" Det vil være løgn å påstå at det var ryddigere på lørdagen. Nattevakten kom inn og lurte på hva i all verdens rike det var vi hildt på med;) hihihihi - vi koooste oss.

Jeg tror jammen meg at alle som var med på turen er storfornøyde. Spørs om vi ikke må gjenta dette om ikke så alt for lenge. Håper enda flere vil og våger å være med oss da.

Ingen kommentarer: