lørdag, desember 01, 2007

Juleforberedelser

Nå begynner julestemningen virkelig å trenge inn her. I dag har Maia vært med dansegruppen og underholdt litt på gamlehjemmet. Jostein fikk være med oss hjem etterpå - så nå leker de på loftet, mens jeg driver og vasker vinduer og rigger påå julelys i vinduene. Det er bare sååå kos å få opp adventsstakene. Var oppe å gløttet litt på julepynten- mon tro hvor lenge jeg skal vente før jeg drar den frem. Jeg er maksimalist når det gjelder julepynten også - så det er snakk om noen esker;) Litt må jeg vel vente - kan ikke ta frem alt ennå. Neste helg kansje.

Scrapping er det heller lite med den siste uken. Laget noen pakkelapper til en DT utfordring som skal være ferdig på mandag - klør i fingrene etter å få gjort nåe mer, men må vel nesten få litt orden i heimen først. ja så hvorfor sitter jeg her.. bare så forbaska typisk meg... lurer meg unna ryddesjauen - skal bare ha en liiiten pause ved dataen.. joda.. Ikke rart det tar tid å vaske vinduer.

1 kommentar:

Kjersti sa...

Det er ingen som ser skitne vinduer om vinteren vet du ;) - jeg gjemmer mine ærlig og redelig bak tunge, røde lingardiner. Førjulstiden må jo være kos også :D