søndag, april 20, 2008

livstegn

Hoi så ukene flyr avgårde. Trodde jeg skulle få all verdens tid til å gjøre ting nå som jeg er permitert.. men plutselig er enda en uke omme. Vååååååår - sol i mange dager her nå. Og av en eller annen merksnodig grunn er nesen min blitt rød - som vanlig. Fatter ikke at den ikke bare kan få litt fin brunfarge som resten av ansiktet?
Dagene går med til snekkring på stallen - fysj så lang tid det tar, men jeg liker faktisk jobben. DEILIG å få gjøre noe fysisk arbeid.

Og så var det PC en min da.. nå tuller den meg meg igjen... Ikke lenge siden dell mannen var her å byttet hovedkortet - nå nekter den å starte. Sukk får ringe supporten i morgen. Heldigvis er dell suverene på dette når det er ting galt.
Enn så lenge får jeg greie meg med en laptop.. ikke helt frisk den heller. Av en eller anen merksnodig grunn må jeg holde fn knapen nede for å få bokstaver i steden for tall -hufffffff...

Har lurt meg til noen små hobby prosjekter også. Måtte fylle litt på i kort lageret mitt. Lekte meg med teknikken å blande sistress og perfect pearls - likte effekten det gav. Og så har jeg vært ute i god tid. Skal i komf. 4 mai - og kortet er allerede ferdig!! juhu - ikke helt likt meg;) Sleit litt med å komme på noe å dekorere med - disse guttene er så vanskelige - og jeg har ikke klart å finne noen stempler jeg liker som passer til komfirmant gutt. Jaja, nå får det bli som det er.
Kort stemplet og malt med H2O maling:
Her har jeg blandet sistress ink og perfect pearls for å lage bakgrunnen.

Komfirmasjonskortet: Fordiden er laget av en CD som jeg knakk i biter - smeltet embossingpulver i en skje (jepp skjeen er delagt..) og tømte på. Små glassperler limt på med flytende lim.
En cd inne i "kortet" også. På bksiden her er det en lomme til å putte penger.
Nå er det slutt på pausen her... Maia har en sykt diger floke i håret. Den skal vis angripes nå.. er redd jeg må ta saksa litt til hjelp. Uanset blir det nok litt hylig og skriking.. huff..










ja

11 kommentarer:

Annette sa...

Jah..... Har var det ikke mange oppdateringer!
Venter utålmodig ;-)

Ingvild Bolme sa...

Hei Mona
Tatt heeeeelt ferie eller?
Savner å se nye nydelige kunstverk her inne. Håper det dukker opp noen snart ;-)

Ha en fin sommer!

Annette sa...

Hmmm.... Dette er feil tid av året å gå i hi på ;-)
Savner oppdatering fremdeles!

Wenche sa...

Wow så stilige ting du har laget. Nydelige farger du bruker.

ninabakke sa...

Nydelig!

Annette sa...

HAAAALLLLOOOOOO!
Ett par ganger i året kan du nå oppdatera!;-) :-P

Anonym sa...

I want not concur on it. I over polite post. Especially the appellation attracted me to study the unscathed story.

Anonym sa...

Nice fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.

Anonym sa...

Easily I assent to but I think the list inform should prepare more info then it has.

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon

Anonym sa...

porno [url=http://pornushi.ru/english-version/gay-sex/page-644.html]robinswood middle school[/url]